Laatste nieuws

Nationale keuring 2019

De 45e nationale keuring zit er op. Samen met Johan van Ginkel als jury op mogen treden. Het niveau van de ingezonden dieren was bijzonder hoog en de inzenders hebben ons zeker niet makkelijk gemaakt, Maar wat zijn er schitterende kampioenen naar voren gekomen. Alle prijswinnaar nogmaals van harte gefeliciteerd.

Keuren nationale 2019

Heeckeren Souffleuse

Dit is Heeckeren Souffleuse. Een zwartschimmel geitlam dat we komende winter gaan overhouden. Zowel haar vader (Ingenieur van het Bouwerschap), als haar moedersvader (Klaroen 151 van de Broeksehoeve) zijn blauwschimmel van kleur. Ze zal komend seizoen gedekt gaan worden met Levie van de Wolfhaag.

Heeckeren Souffleuse 2

Met Secretaris naar Bokkendag

Eén van de mooiste keuringsdagen van het jaar is altijd de nationale bokkendag. Ook dit jaar deden we mee met een bokje. In de eerste rubriek moest Secretaris aantreden en met de 1C-plaats in een mooie rubriek zijn we tevreden. Alle eigenaren van de kampioenen nogmaals gefeliciteerd. Het was een mooie en gezellige dag met veel publiek.

Heeckeren Secretaris

Heeckeren Secretaris (Jurre van de Pijpjes x Heeckeren Pretoria)

Mooie keuringsdag Nieuwe Pekela

De clubshow van Noord Nederland op 3 augustus in Nieuwe Pekela werd gehouden onder ideale weersomstandigheden: half bewolkt en 22 graden. We zijn tevreden over de resultaten die onze dieren hebben geboekt. Fotomodel liep een 1A, haar zuster Mannequin een 1D. Secretaresse een mooie 1B en haar broer Secretaris 1C. Jongere geit Jasmijn wederom een 1B.

Heeckeren Secretaresse

Heeckeren Secretaresse (Jurre van de Pijpjes x Heeckeren Pretoria)