Laatste nieuws

Met Amazon en Austin naar Zuidlaren

Voor de laatste show van dit jaar hadden we Amazon (Levie x Mannequin) en haar dochter Austin (V: Come Sunday van de Balkweit) ingeschreven. Beide liepen een 1b-plaats in de rubriek en beide mochten na de kampioenskeuring naar het midden maar grepen net naast de prijzen. Zeer blij met dit resultaat. Het was een prachtige en gezellige show en Noord Nederland wederom bedankt voor de organisatie.

Heeckeren Amazon ( Levie van de Wolfhaag x Heeckeren Mannequin)

Drieling voor Secretaresse

Dit jaar is Secretaresse moeder geworden van een drieling. Het zijn twee flinke jongens en een flink meisje geworden. Zwart van kleur, en de vader is Heeckeren Meint. De namen zijn Tesla, Roll´s Roys en Bentley, de laatste is voorzien van een prachtige Hudson-vlek. Moeder en kids maken het zeer goed.

Jureren nationale keuring

Afgelopen weekend is bekend geworden welke juryleden er mogen keuren tijdens de nationalen shows later dit seizoen. Samen met Johan van Ginkel mag ik de geiten-nationale jureren, met Hans Ruisch als arbiter. Graag wil ik alle dwerggeitenliefhebbers die op mij hebben gestemd bedanken voor het vertrouwen. Het is en blijft een grote eer om deze dag als jury actief te zijn.